Ritmus gyakorlatok

A Nada-Brahma rendszer központi eleme saját hangunk használata. A Dr. Mukunda által tanított számos ritmusgyakorlat igen hatékony, de nem annyira a fizikai mozdulatok miatt, hanem a kimondott tala-k (fonetikus szótagok az indiai ritmuselméletből) és mudrák (kéz- és ujjmozgások) kombinációja által. E gyakorlatok használatával a koordináció és a koncentráció észrevehetően növekszik.

Hangminta meghallgatásához kattintson ide:

Felkeltettük az érdeklődését? Akkor csak le kell töltenie az Indivocal zeneterápia ritmusgyakorlatait. A teljes csomag 15 €-ba kerül, ami tartalmaz 30 mintát mp3 formátumban és pdf fájlokat. A letöltés jelenleg csak németül érhető el.

Tartalom:

A track 1 tartalmaz egy rövid bevezetőt a ritmusgyakorlatokba. A track 2-től minden gyakorlathoz útmutatást adunk, majd a rögtön rákövetkező track tartalmazza magát a gyakorlatot. A gyakorlatok részletes leírását a letöltésben mellékelt pdf fájlokban lehet megnézni (egyelőre csak németül elérhető). Továbbá ne feledkezzen meg a szabadon letölthető mudrákról (a kísérő kéz- és ujjmozgások)!


A megrendelés menete:

1. lépés. Küldjön nekünk e-mailt az (info @ indivocal.com) e-mail címre és utaljon át 15 €-t az alábbi számlára:


Számlavezető : G. Dietzel
Számlaszám : 126707
Banki azonosítószám : 60090800
Bank : Sparda-Bank Baden-Württemberg e.G. ( D - Stuttgart )
IBAN:
:
DE 81 600 908 000 000 126 707
BIC-Code
:
GENODEF 1 S 02


2. lépés. Ha megérkezett az utalás, elküldjük a jelszót az Ön e-mail címére. A jelszó megkapásától számított 3 napig a fájlokat le tudja tölteni.